Tømrerarbejde nær Herning

Byg på vores erfaring

Tømreren aps bygger på mere en 10 års erfaring med kvalitets byggeri og godt håndværk. Vi udfører alle opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejde. Vi har erfaringen som sikre dig et velgennemført byggeri til den aftalte tid og pris.​

Vi tilbyder

Hos ​Tømrer APS tilbyder vi tilbygninger til din bolig. Vi udfører arbejdet efter dine behov og ønsker så form og funktion af nybygningen passer til din bolig. En tilbygning kan på elegant vis integreres med den eksisterende bolig. I dag er det muligt at udvide med en tagetage, selv om taghældningen er lille eller taget er fladt.  En udestue er den billige og hyggelige måde at opnå flere kvadratmeter på. Men uanset hvad dine ønsker måtte være, skræddersyr vi en løsning til jeres hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører.

Hos Tømrer APS har vi stor professionel erfaring i tag arbejde.
​Vi kan hjælpe såvel privatkunder som erhvervskunder med alle former for tag arbejde. Vi udfører alt fra små reparationer og nyt tag samt efterisolering og diverse forbedringer. ​Derudover udbedrer vi også skader efter storm eller andre forsikringsskader.

Hos Tømreren APS tilbyder vi at lægge mange typer gulve til bolig og erhverv. Derudover kommer vi gerne med gode råd til behandling og vedligeholdelse af dit nye gulv.
​Vi opsætter ligeledes alle typer lofter som

  • Systemlofter
  • Troldtekt
  • Gips
  • Trælofter

    Kontakt os og hør mere om de mange muligheder. Du kan kontakte os på telefon 26 212 313 eller e-mail c.nielsen@youmail.dk

Hvis du har en ombygning af dit hjem eller din arbejdsplads i tankerne, så kan vi hjælpe dig på vej.
Vi står gerne til rådighed med alt fra rådgivning til styring af projektet med din ombygning.
Vi kan varetage alle opgaver med ombygning
Lige meget om du overvejer den helt store ombygning af huset, et nyt og lækkert køkken, nye døre og vinduer eller noget helt fjerde, så er vi klar som kvalificeret samarbejdspartner til netop dit projekt.

Overvejer du en udskiftning, så ring til os. Hos Tømreren APS har vi nemlig mange års erfaring i arbejde med vinduer og sammen kan vi finde de løsninger, der bedst klæder dit hjem. Vi har vinduer fra en lang række førende producenter og holder deres løsninger op mod dine behov. Skal det være flerlags termoruder? Ekstra lyddæmpende? Og dæmpet sollys? Udvalget er stort og mulighederne mange. Vi kan naturligvis både levere og montere efter jeres ønsker – lige fra kælder til kvist.
Vil du udskifte døre, kan vi hjælpe med gode råd og et stort udvalg af nye døre i de bedste materialer. Vi udskifter alle former for døre.

Eller reparere?
Hvis vinduesrammer eller dørkarme trænger til en reparation, er vi naturligvis også klar.
Kontakt Claus Nielsen på 26 212 313 eller mail c.nielsen@youmail.dk

Vi har erfaring inden for hovedentreprise. Afhængigt af opgaven og dens omfang, yder vi kyndig rådgivning og vejledning i løsningen af netop din nyopførsel.
I hovedentreprisen tilbyder vi:

  • Samling af alle håndværkere
  • Koordinering af arbejdet
  • At stå for selve byggeriet

Hos Tømreren APS er vi med hele vejen og sørger for et godt resultat.
Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe i forbindelse med dit byggeprojekt.
Så finder vi sammen ud af om en hovedentreprise er løsningen for dig.
Ring på telefon: 26 212 313 eller skriv en e-mail til c.nielsen@youmail.dk

Skriv til os